Omogočamo vašo vizijo.

Zagotavljanje avtonomnih rešitev za odstranjevanje plevela, strojno načrtovanje, elektronika in storitve inženiringa programske opreme/vdelane programske opreme!

Kontaktiraj nas

SISTEMI AVTONOMNEGA UPRAVLJANJA PLAVIL.

Razvijamo zelo kompaktnega avtonomnega robota, ki se bo uporabljal na ekoloških kmetijah srednje velikosti za zatiranje plevelov brez herbicidov . To bo kmetom omogočilo razširitev poslovanja, ker jih ne bo več omejevalo razpoložljivo delovno silo.

Naš robot, " PASTIR ", uporablja umetno inteligenco in računalniški vid za ločevanje plevela od zasajenih pridelkov, nato pa jih z močnim laserjem uniči.

Napredne storitve izdelave prototipov. Prototipi so lahko izdelani iz lasersko rezanega aluminija ali drugih kovin, 3D tiskanih komponent in prepognjene pločevine.

Raziščite svoje ideje z vitkimi cenami, ki temeljijo na mejnikih. Skico iz papirja formata A4 bomo uresničili.

STORITVE MEHANSKEGA OBLIKOVANJA.

STORITVE PROJEKTIRANJA ELEKTRONIKE.

Ali potrebujete elektronsko vezje po meri? Lahko oblikujemo in izdelujemo prototipe vezij za najrazličnejše aplikacije, pa naj gre za senzorsko branje oddajanja ali aktiviranje robotske roke po meri ali CNC stroja.

Naše rešitve segajo od preprostega tiskanega vezja na osnovi Arduina do napredne uporabe najnovejših čipov serije STM ali celo integracije SBC, kot sta Raspberry Pi ali Nvidia Jetson.

Ste obtičali s "neumno" strojno opremo? Oživite ga z našim strokovnim znanjem o programiranju! Vašim potrebam po programski opremi po meri lahko ustrezamo s programi C, C++, C#, Python, Rust, JavaScript, Java in še veliko več.

Lahko celo izdelamo in vzdržujemo vaše spletno mesto, tako kot naše!

PROGRAMSKA IN PROGRAMSKA OPREMA.

AI - UMETNA INTELIGENCIJA.

Želite avtomatizirati nesmiselno, ponavljajočo se nalogo ali optimizirati obstoječe procese z uporabo manj vložkov? To je včasih mogoče narediti z umetno inteligenco ali umetno inteligenco. Obvladali smo uporabo CNN -jev ali konvolucijskih nevronskih omrežij.

S to tehnologijo lahko uporabimo vir v živo iz namenske kamere za takojšnjo obdelavo vizualnih informacij, zaznavanje predmetov in sprejemanje kasnejših odločitev za avtomatizacijo ali optimizacijo izbrane aplikacije.

Prvi prototip vidnega testa (2019.)

Našo ekipo sponzorira


Podprto s


Stopimo v stik!


Ste pripravljeni začeti naslednji projekt pri nas? To je super! Pošljite nam e -pošto in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času!